search

Himoto EMXT-1 Brushless 1:10 4WD 2,4GHz RTR (HSP Brontosaurus PRO) - 10333

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto EMXT-1 Brushless je aktualizovaná verzia diaľkovo ovládaného terénneho monster trucku v mierke 1:10.

Bezkartáčová verzia, nazývaná aj verzia PRO, bola v porovnaní so štandardnou verziou výrazne vylepšená. V prvom rade bol použitý účinný a odolnejší bezkartáčový motor so zvýšenou životnosťou. Okrem toho bolo kvôli vysokým otáčkam použité silné servo so zdvíhacou silou 6 kg (dvakrát silnejšie ako štandardné). Predstavený EMXT-1 je tiež vybavený väčšou batériou s kapacitou 2 000 mAh, čo sa premieta do dlhšieho času jazdy a väčšej flexibilite výkonu. O rasový charakter sa napokon postaralo osadenie veľkých chrómových ráfikov .

Auto má guľové kolesá na všetkých kolesách - to nie je prípad iných značiek rovnakej triedy. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje sa valivý odpor, čo sa výrazne premieta do pohodlia používania auta. Nasledujúci model sa vyznačuje aj rádiom s frekvenciou 2,4 GHz so systémom EPA. Vďaka úprave koncového bodu môžeme prispôsobiť činnosť každého zo serva jednotlivo. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu , čo je veľmi užitočné, keď je osoba, ktorá riadi auto, začiatočník - vtedy sa vyhneme pravdepodobnosti príliš rýchlej jazdy na začiatku učenia, čo sa často premieta do potenciálneho poškodenia. Vyššie uvedené funkcie sú jedinečné pre modely v tejto cenovej triede.

Tento model je vybavený výkonným bezkartáčovým motorom, ktorý vám umožní dosiahnuť skutočne vysoké rýchlosti! Servo so silou 6 kg a pohonom všetkých štyroch kolies zaisťuje vynikajúcu ovládateľnosť auta a kvalitné pneumatiky zvyšujú priľnavosť v zákrutách. Okrem toho má tento model technologicky vyspelý regulátor otáčok 300A, ktorý zlepšuje využitie batérie a výkonu motora, najmä pri nízkych otáčkach. Auto je vyrobené zo silných materiálov, má 8 olejových tlmičov a odpružený nárazník, vďaka ktorému je odolné voči nárazom. Okrem toho je možné nastaviť tvrdosť zavesenia pomocou rozperiek, ktoré sú súčasťou sady.
Himoto EMXT -1 2,4 GHz je model Ready To Run (RTR), ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice - do vysielača vám stačia 4 batérie AA (obyčajné „prsty“) , ktoré si môžete kúpiť aj u nás sklad.

Ponúkame plnú dostupnosť náhradných dielov, dodatočného príslušenstva, ako sú batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.
200170
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.