search

Vysoko viditeľné nohavice, čierno-žlté, "2xl", ce, lahti

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Reflexné pracovné nohavice do pása Lahti Pro L4052505 sa vyznačujú moderným pohodlným strihom. Montérky sú vyrobené z materiálu s gramážou 270g/m2, ktorý tvorí 40% bavlna a 60% polyester. Deväť pohodlných a funkčných vreciek vrátane šiestich zapínaných na suchý zips. Nohavice Lahti Pro L40526 sú šité trojitými švami. Patentky potiahnuté plastom, ktorý chráni pred kontaktom s vodou. Vrecká na chrániče kolien - Lahti Pro model LPN001. Montérky Lahti Pro sú vybavené identifikačným štítkom, vreckom na mobilný telefón, pútkami na opasok. Dodatočné vystuženie vreciek materiálom 600D POLYESTER odolným proti oderu a roztrhnutiu. Ochranné pracovné nohavice Lahti Pro L40526 patria do druhej kategórie osobných ochranných prostriedkov. Reflexné pruhy vesty zodpovedajú norme EN ISO 20471 vydanej Ústredným inštitútom ochrany práce (CIOP), CE deklarácii a zodpovedajú ustanoveniam normy EN ISO 13688.

EN ISO 13688 - medzinárodná norma špecifikuje všeobecné požiadavky na výkon v oblasti ergonómie, nezávadnosti, označovania veľkosti, procesu starnutia, kompatibility a označovania ochranných odevov a informácie, ktoré by mal výrobca poskytnúť spolu s výrobkom. Táto medzinárodná norma je určená na použitie len v spojení s inými normami, ktoré definujú výkonnostné požiadavky, a nemožno ju použiť ako samostatný základný dokument.

EN ISO 20471 – Táto medzinárodná norma špecifikuje požiadavky na odevy s vysokou viditeľnosťou, ktoré poskytujú schopnosť vizuálne signalizovať prítomnosť používateľa, aby sa zabezpečila viditeľnosť používateľa pre operátorov vozidiel alebo iných mechanických zariadení, za všetkých svetelných podmienok, za denného svetla. a v tme pri osvetlení svetlometmi vozidla. Uvedené sú požiadavky na farbu a odrazivosť, ako aj na minimálne plochy a usporiadanie materiálov v ochrannom odeve.

Kategória II - ochranný odev, ktorý nie je prostriedkom ochrany pred minimálnym rizikom (kat. I) alebo pred ohrozením života alebo zdravia (kat. III). Do kategórie ochrany II patrí odev, ktorý chráni pred špecifickým faktorom, ktorý neohrozuje život alebo zdravie a nespôsobuje trvalé poškodenie zdravia zamestnanca Príklady odevov zaradených do tejto kategórie: odevy chrániace pred porezaním, odevy znižujúce riziká vznikajúce pri zváraní - pre zváračov a príbuzné profesie, odev s vysokou viditeľnosťou (pre cestné služby).

Technické dáta:

  • Kód: L4052505
  • Typ: 2XL
  • Výška: 182-188 cm
  • Obvod v páse: 106-110 cm
222030
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.