search

Tekuté ochranné sklo pre smartfóny

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!


TitanAid je technológia pre budúcnosť na zabezpečenie sklenených LCD obrazoviek. Produkt je inovatívny a mimoriadny, predbieha trendy v oblasti foriem ochrany a patentovaná technológia sa nazýva „tekuté sklo“. Nanočastice oxidu titaničitého (TiO2) prenikajú do povrchu skla a vyrovnávajú ho, vďaka čomu sa povlak stáva dokonale hladkým. Prípravok je dodatočne kalený na úroveň 9H, čo je stupeň tvrdosti diamantu.


Plná odolnosť voči prasklinám
TitanAid Flexible Glass využíva najlepšie vlastnosti skla a fólie. Je chemicky spevnený, vďaka čomu je úplne odolný voči mechanickému poškodeniu aj v extrémnych situáciách.

Vysoká ochrana proti poškriabaniu? 9H
Takáto vysoká tvrdosť bola získaná vďaka chemickému spevneniu štruktúry skla pri zachovaní jej minimálnej hrúbky.

Ultra tenká ochrana
TitanAid Flexible Glass je ultratenká ochrana pre vaše zariadenie. 0,2 mm je pre užívateľa prakticky nepostrehnuteľná hrúbka.

Dokonalá citlivosť dotykového displeja
Vďaka dokonale hladkej štruktúre materiálu TitanAid Flexible Glass nezhoršuje odozvu obrazovky. Efekt sklenenej obrazovky s dokonalou citlivosťou a presnosťou použitia.

Perfektná kvalita obrazu
TitanAid Flexible Glass je nielen nárazuvzdorný, ale aj úplne priehľadný. Používatelia si tak môžu vychutnať obraz bez skreslenia farieb.

Perfektný zápas
Dokonalé okraje a prispôsobenie skla k obrazovke zabezpečuje laserová technológia použitá vo výrobnom procese.

Hydrofóbna vrstva Na povrchu skla nezostávajú žiadne kvapky vody a obrazovka je odolná voči poveternostným vplyvom. Môžete ho použiť aj v daždi.

195657
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.