search

Sada triediacich košov Sortibox 4x20L sivá ISWB20S4

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Je možný svet bez odpadu?
V súlade s myšlienkou obehového hospodárstva a zákona o odpadoch sa našou povinnosťou stalo vedomé triedenie a organizovanie selektívneho zberu odpadu.
Recyklácia nie je komplikovaná ani si nevyžaduje námahu.
Vyzbieraný papier, sklo, plast či kov, starostlivo separovaný z komunálneho odpadu s využitím moderných riešení a doplnkov, sa stávajú cennými surovinami.
Uvedomelý, proekologický a ekonomický prístup má len výhody: ovplyvňuje obmedzenie počtu skládok a racionálne využívanie prírodných zdrojov, znižovanie znečistenia ovzdušia a vôd, úspory energie a znižovanie nákladov. Je to tiež pohodlné a hygienické využitie úložného priestoru, ktorý je doma tak cenný.

Dnes sa zabúda na tradičné vedrá umiestnené v drezovej skrinke v prospech systému segregácie zrážok, ktorý poskytuje rýchly prístup, bezproblémové vyprázdňovanie a jednoduché čistenie. Náš minikontajner Sortibox spĺňa nielen tieto požiadavky, ale umožňuje aj priebežné triedenie. Dobre navrhnutý, esteticky vyrobený a priestranný (20 l), so štruktúrou navrhnutou špeciálne pre obmedzený priestor, čo uľahčuje usporiadanie segmentov do stabilných radov alebo stĺpikov.
Farebné odklápacie chlopne v krytoch označujú frakcie triedeného odpadu. Pri plánovaní nášho separačného centra nezabudnite zbierať odpad, ktorý má rovnaké vlastnosti a charakter.

Špecifikácia - Vonkajšie rozmery: 395x232x330 mm (jeden kôš)
- Stohovateľné
- Rebrá pre väčšiu tuhosť
- Šedá farba

Sada obsahuje - Sada segregačných košov Sortibox 4x20L sivá ISWB20S4
- Originálne balenie

Charakteristika - Túto činnosť určite uľahčí sada štyroch plastových košov na triedenie odpadu
- Kapacita jedného koša je 20 litrov
- Farebné odklápacie chlopne v krytoch označujú frakcie triedeného odpadu
- Každá krabica obsahuje sadu farebných nálepiek s označením pre jednoduché triedenie odpadu
- Forma a tlmené farby Sortiboxu zapadajú do súčasných dizajnových trendov a spájajú potrebu s funkčnosťou a minimalizmom

219364
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.