search

Sada triediacich košov Sortibox 4x20L biela ISWB20S4

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Je možný svet bez odpadu?
V súlade s myšlienkou obehového hospodárstva a zákona o odpadoch sa našou povinnosťou stalo vedomé triedenie a organizovanie selektívneho zberu odpadu.
Recyklácia nie je komplikovaná ani si nevyžaduje námahu.
Vyzbieraný papier, sklo, plast či kov, starostlivo separovaný z komunálneho odpadu s využitím moderných riešení a doplnkov, sa stávajú cennými surovinami.
Uvedomelý, proekologický a ekonomický prístup má len výhody: ovplyvňuje obmedzenie počtu skládok a racionálne využívanie prírodných zdrojov, zníženie znečistenia ovzdušia a vody, úsporu energie a zníženie nákladov. Je to tiež pohodlné a hygienické využitie úložného priestoru, ktorý je doma tak cenný.

Dnes sa zabúda na tradičné vedrá umiestnené v drezovej skrinke v prospech systému segregácie zrážok, ktorý poskytuje rýchly prístup, bezproblémové vyprázdňovanie a jednoduché čistenie. Náš minikontajner Sortibox spĺňa nielen tieto požiadavky, ale umožňuje aj priebežné triedenie. Dobre navrhnutý, esteticky vyrobený a priestranný (20 l), so štruktúrou navrhnutou špeciálne pre obmedzený priestor, ktorá uľahčuje usporiadanie segmentov do stabilných radov alebo stĺpikov.
Farebné nálepky označujú frakcie triedeného odpadu. Pri plánovaní nášho separačného centra nezabudnite zbierať odpad, ktorý má rovnaké vlastnosti a charakter.

Špecifikácia - Výrobca: Prosperplast
- Symbol výrobcu: ISWB20S4-S449
- Vonkajšie rozmery: 395x232x330 mm (jeden kôš)
- Stohovateľné
- Razenie pre väčšiu tuhosť
- Biela farba

Sada obsahuje - Sada triediacich košov Sortibox 4x20L biela ISWB20S4
- Originálne balenie

Charakteristika - Sada štyroch plastových nádob na triedenie odpadu
- Kapacita jedného koša je 20 litrov
- Každá krabica obsahuje sadu farebných nálepiek s označením pre jednoduché triedenie odpadu
- Forma Sortiboxu a tlmené farby sú v súlade so súčasnými dizajnovými trendmi a spájajú potrebu s funkčnosťou a minimalizmom
- Biela farba

220426
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.