search

Mazací prostriedok na reťaz do mokra 50ml

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Prípravok je určený na mazanie reťazí, závitových spojok, brzdových hadíc, zámkov a pod., ktoré sú vystavené častej práci v sťažených, vlhkých podmienkach. Lubrikant vytvára neviditeľnú nano-povlakovú vrstvu, ktorá vytláča 100% vody a poskytuje maximálny stupeň ochrany proti opotrebovaniu, odieraniu a priľnavosti. Mazivo sa presne dostane do každej mikroštrbiny, odstraňuje škrípanie a zabraňuje korózii. Vďaka tomu znižuje opotrebenie mechanizmov a predlžuje ich životnosť. Toto mazivo je ideálne pre jazdy na dlhé vzdialenosti, pretože zostáva dlho na pokrytom povrchu, napríklad na reťaziach bicyklov.

Nanoprotech je vedúcou značkou v oblasti ochranných produktov proti vlhkosti a korózii so širokým spektrom použitia v priemysle, domácnostiach a diaľkovo ovládanom modelárstve. Neviditeľný nanopovlak preniká do kovovej štruktúry na mikroúrovni a vytláča vlhkosť o 100%. Ochranné vlastnosti produktov Nanoprotech umožňujú eliminovať veľké výdavky súvisiace s opravami a používaním všetkých typov vozidiel, lodí, ale aj dronov, helikoptér a rc lietadiel. Prezentované produkty vďaka najvyššej kvalite a inováciám nemajú konkurenciu a predovšetkým zaručujú dlhodobú odolnosť a účinnú ochranu proti opotrebovaniu bez ohľadu na podmienky a spôsob ich používania.

Vlastnosti produktu:
  • Niekoľkonásobná životnosť dielov
  • Predlžuje životnosť kovových častí
  • Uvoľňuje zhrdzavené alebo zaseknuté mechanizmy
  • Vysoká penetračná schopnosť
  • Chráni v rozsahu teplôt od -80 ° C do + 140 ° C
  • Účinne chráni pred vŕzganím a opotrebovaním
  • Dokonalá ochrana pred mrazom
  • Odvádza vlhkosť o 100%
Výrobok neobsahuje gumu, silikón, akryl, teflón, aromatické zložky. Nemá škodlivý účinok na plasty: guma, sklo, laky, farby, keramika, meď, mosadz, oceľ, hliník, neupravené železo, zinok.

Spôsob použitia: Pred použitím dobre pretrepte a nasaďte reťaz. Mal by sa aplikovať pri teplote -20 ° C až + 35 ° C.

Prostriedok nestráca svoje vlastnosti ani pri teplotách od -80 ° C do + 140 ° C.

198083
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.