search

Hriankovač 850 W

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Toster Teesa TSA3302

Hriankovač Teesa TSA3302

Zabudnite na každodenné nákupy v pekárni! Vďaka hriankovaču Teesa bude chlieb vždy chrumkavý, ako keby bol vytiahnutý z rúry. 850 W zariadenie vám umožní pripraviť 2 toasty súčasne, čo znamená, že pripravíte raňajky pre celú rodinu mimoriadne rýchlo.

Hriankovač Teesa má 7- stupňovú úpravu stupňa opekania a tlačidlo stop , čo znamená, že každý z členov domácnosti si pripraví hrianky podľa svojich preferencií. Funkcia automatického centrovania navyše zabezpečí, že toasty budú vždy rovnomerne upečené. Iste sa vám budú páčiť doplnkové funkcie, vďaka ktorým môžete chlieb nielen rozmraziť, ale aj zahriať predtým pripravené toasty. To nie je všetko! Cítili ste sa ako chrumkavá bageta? Môžete použiť vstavaný toastovač .

Široká funkčnosť nie je jedinou výhodou hriankovača. Výsuvný podnos na drobky umožňuje rýchle čistenie a priehradka na kábel uľahčuje skladovanie. Okrem toho je puzdro je vyrobené z inej než kúrenia materiálov a je vybavená protišmykovými nohy, vďaka ktorej prístroj bezpečne používať aj mladších členov domácnosti.

138871
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.