search

Osciloskop Uni-T UPO2074CS s displejom Ultra PHOSPHOR

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Digitálne osciloskopy série UPO2000CS sú založené na unikátnej technológii Ultra Phosphor. UPO2074CS je multifunkčné zariadenie, vysoko účinné, ľahko použiteľné a s vynikajúcimi technickými parametrami. Perfektná kombinácia mnohých funkcií v jednom zariadení môže pomôcť používateľom rýchlo vykonať komplexné testy.

Osciloskop UNI-T UPO2074CS je bežne používaný univerzálny merací prístroj, ktorý vám umožňuje sledovať priebeh vlny, prepätie, rušenie vo forme špičiek atď. Digitálny osciloskop prevádza vstupný analógový signál na digitálnu formu. Toto sa transformuje za účelom prezentácie a možnej analýzy v digitálnych systémoch.

4-kanálový osciloskop UNI-T UPO2074CS so šírkou pásma 70 MHz sa vyznačuje vysokým napätím urýchľujúcim elektrónový lúč, čo vám umožňuje získať obraz dobrej kvality a ostrosti. Sondy osciloskopu majú krátku dobu nábehu a sú schopné odolávať vysokému napätiu.

Séria UPO2000CS je navrhnutá tak, aby uspokojila najnáročnejšie trhy s osciloskopmi vrátane komunikácie, polovodičov, počítačov, obrany v letectve, prístrojového vybavenia, priemyselnej elektroniky a spotrebnej elektroniky.

153774
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.