search

Osciloskop Uni-T UPO2104CS s displejom vyrobený v technológii Ultra PHOSPHOR

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Digitálne osciloskopy série UPO2000CS sú založené na unikátnej technológii Ultra Phosphor. UPO2104CS je multifunkčné zariadenie, vysoko účinné, ľahko použiteľné a s vynikajúcimi technickými parametrami. Perfektná kombinácia viacerých funkcií v jednom zariadení môže pomôcť používateľom rýchlo vykonať komplexné testy.

Osciloskop UNI-T UPO2104CS je bežne používaný univerzálny merací prístroj, ktorý vám umožňuje zobraziť priebeh, prepätie, špičkový šum atď. Digitálny osciloskop prevádza vstupný analógový signál do digitálnej podoby. Tento je transformovaný na prezentáciu a možnú analýzu v digitálnych obvodoch.

4-kanálový osciloskop UNI-T UPO2104CS so šírkou pásma 100 MHz sa vyznačuje vysokým akceleračným napätím elektrónového lúča, ktoré umožňuje získať obraz dobrej kvality a ostrosti. Sondy osciloskopu majú krátku dobu nábehu a sú schopné odolávať vysokému napätiu.

Séria UPO2000CS je navrhnutá tak, aby uspokojila najnáročnejšie trhy s osciloskopmi, vrátane komunikácie, polovodičov, počítačov, obrany proti letectvu, prístrojového vybavenia, priemyselnej elektroniky a spotrebnej elektroniky.

153775
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.