search

Panvica TEESA 28 cm

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Patelnia stalowa 28 cm Teesa

Oceľová panvica 28 cm

Hľadáte pevnú panvicu, ktorá vám bude slúžiť roky? Vyberte si panvicu Teesa s priemerom 28 cm, ktorá bude dokonalou oporou pri vašich kulinárskych dobrodružstvách.

Táto veľká panvica je vyrobená z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele 18/10 . To znamená, že jeho zloženie je 18% chrómu a 10% niklu. Prvý z nich zaručuje vynikajúce antikorózne vlastnosti a životnosť , ako aj odolnosť proti poškriabaniu, poškodeniu a vysokej teplote. Prítomnosť niklu zase ovplyvňuje estetiku produktu a dodáva panvici jasnejšiu farbu a lesk.

Bezpečnostné podložky poskytujú ergonomickú tepelnú odolnosť, nitovanú čeľusť Komfortný nepriľnavý efekt a hrubé sendvičové dno s keramickým povrchom, ktoré zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla, čo ovplyvňuje efektivitu vyprážania. Správne navrhnutá štruktúra umožňuje použitie panvice na všetkých typoch sporákov : plynových, elektrických, keramických a indukčných.

Vybavte si kuchyňu všetkým potrebným príslušenstvom. V ponuke značky Teesa sú aj nerezové príbory a hrnce ako aj ďalšie kuchynské potreby.

218058
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.