search

Prenosný Bluetooth reproduktor Kruger & Matz Explorer

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Bezprzewodowy głośnik Bluetooth Kruger&Matz Explorer

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Kruger & Matz Explorer

Prenosný reproduktor Bluetooth

Neviete sa rozhodnúť, ktorý reproduktor Bluetooth si vybrať ? Kruger & Matz Explorer je zariadenie, ktoré bude fungovať v každej situácii? perfektný do domácnosti, na outdoorovú párty a vďaka priloženému popruhu bude aj skvelým spoločníkom na prechádzke. Tento bezdrôtový reproduktor Bluetooth je dodávaný s tromi ovládačmi? basový reproduktor a dva výškové reproduktory - ktoré vám umožňujú prehrávať hudbu vo frekvenčnom rozsahu 60 Hz ~ 20 kHz. Technológia Bluetooth 5.0 použitá v Prieskumníkovi zase zaručuje stabilné pripojenie a nízku spotrebu energie.



Hudba z Bluetooth a iných médií

Hudba prehrávaná zo smartfónu alebo tabletu nie je jediným zdrojom zvuku, ktorý môžete použiť. Nemusíte sa obmedzovať. S reproduktorom BT Kruger & Matz Explorer máte k dispozícii množstvo portov - port USB, čítačku pamäťových kariet a vstup AUX - ktorý vám umožní prehrávať obľúbené skladby uložené aj na iných médiách.



Reproduktor s mikrofónom

V reproduktoroch Bluetooth sú dôležité aj ďalšie funkcie. Prenosný reproduktor Kruger & Matz Explorer bol preto vybavený ďalším portom USB, ktorý vám umožňuje nabíjať externé zariadenia . Zariadenie má tiež vstavaný mikrofón, ktorý vám umožní vybavovať hlasové hovory. Tento model má navyše aj funkciu True Wireless Stereo , vďaka ktorej budete môcť k sebe pripojiť dva reproduktory Explorer, čím zdvojnásobíte dávku hudby.

204224
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.