search

Desktopový prepínač TP-LINK TL-SG1008D s 8 Gb portami

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

8-portový gigabitový prepínač TP-LINK TL-SG1008D vám umožňuje jednoducho zvýšiť šírku pásma siete Ethernet na gigabitové pripojenia. S ním môžete zvýšiť rýchlosť pripojení k serverom a ďalším dôležitým pripojeniam v sieti. Prepínač TL-SG1008D je zariadenie šetriace energiu. Vďaka inovatívnej technológii môže zariadenie ušetriť až 80% energie, čo z neho robí ekologické riešenie pre domáce aj kancelárske siete.

Zariadenie TL-SG1008D je vybavené 8 portami 10/100/1000 Mb/s a zvyšuje šírku pásma siete, čo vám umožní rýchlo prenášať veľké súbory. Používatelia v domácom, kancelárskom, pracovnom alebo výrobnom prostredí môžu teraz prenášať väčšie súbory, ktoré vyžadujú veľkú šírku pásma. To umožňuje okamžitú výmenu grafických, CGI, CAD alebo multimediálnych súborov v sieti.

Vytvorením gigabitovej ethernetovej siete si teraz môžete vybrať riešenie šetrné k životnému prostrediu! Prepínač TL-SG1008D používa technológiu, ktorá umožňuje použitie vysokorýchlostných sietí s vysokou úsporou energie. Zariadenie automaticky upravuje požadovaný príkon v závislosti od stavu pripojenia a dĺžky kábla, čím znižuje spotrebu energie. Tradičné sieťové prepínače spotrebúvajú na porty značné množstvo energie, aj keď sú k nim pripojené zariadenia vypnuté. TL-SG1008D automaticky zisťuje stav pripojenia každého portu, čím sa znižuje spotreba energie neaktívnych portov.

Automatické funkcie prepínača robia inštaláciu bezproblémovou a nie je potrebná žiadna konfigurácia. Vďaka funkcii MDI / MDIX nie je potrebné používať krížené káble. Funkcia automatického vyjednávania umožňuje automatickú detekciu rýchlosti zariadení pripojených k jednotlivým portom (10, 100 alebo 1 000 Mb / s) a zaisťuje tak optimálny prenosový výkon.

152968
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.