search

Prijímač R3008SB 8CH 2,4 GHz T-FHSS S.BUS2

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Napriek svojim malým rozmerom a nízkej hmotnosti má prijímač R3008SB mnoho funkcií. Má integrovaný telemetrický vysielač, ktorý dokáže prenášať až 32 telemetrických dát do vysielača na vzdialenosť až 1000 metrov!

Prijímač je vybavený 8 výstupmi PWM pre štandardné servá. Výstupy PWM sú prepínateľné, takže môžete použiť oba kanály PWM 1-8 a 9-16.
Súbežne je možné pripojiť dva prijímače, ktoré poskytujú 16 kanálov PWM. Kanál 8 je možné prepnúť do režimu S-BUS, čo umožňuje pripojiť 18 serv alebo iné zariadenia pracujúce v systéme S-BUS.
K zásuvke S-BUS2 je možné pripojiť zariadenia alebo senzory, ktoré umožňujú prenos až 32 sád telemetrických dát. Ak použijeme 2 prijímače, počet telemetrických kanálov sa zvýši na 64.

Vysielač integrovaný s prijímačom rádiom prenáša telemetrické údaje poskytnuté zásuvkou S-BUS2 do vysielača, kde sa zobrazujú na obrazovke alebo upravujú vo forme zvuku. Po pripojení prijímača sa k zemi automaticky odošlú údaje, ako je napätie batérie prijímača, externé napätie (max. 70 V DC) a sila signálu antény, t. J. Príslušné údaje z telemetrie.
Prijímač funguje iba s vysielačmi T-FHSS.
197687
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.