search

Prijímač R7008SB 8CH 2,4 GHz FASSTest S.BUS2

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Ľahký, kompaktný prijímač s integrovaným telemetrickým vysielačom R7008SB 2,4 GHz FASSTest.
Napriek svojim malým rozmerom a hmotnosti iba 13 g je prijímač R7008SB multifunkčným zariadením. Má vstavaný telemetrický vysielač, ktorý dokáže odoslať na zem až 32 sád telemetrických údajov na vzdialenosť viac ako 1000 m.

Prijímač je vybavený 8 výstupmi PWM pre štandardné servá. Výstupy PWM sú prepínateľné, takže môžete použiť oba kanály PWM 1-8 a 9-16.
Súbežne je možné pripojiť dva prijímače, ktoré poskytujú 16 kanálov PWM. Kanál 8 je možné prepnúť do režimu S-BUS, čo umožňuje pripojiť 18 serv alebo iné zariadenia pracujúce v systéme S-BUS.
K zásuvke S-BUS2 je možné pripojiť zariadenia alebo senzory, ktoré umožňujú prenos až 32 sád telemetrických dát. Ak použijeme 2 prijímače, počet telemetrických kanálov sa zvýši na 64.
Vysielač integrovaný s prijímačom prenáša telemetrické údaje poskytnuté zásuvkou S-BUS2 do vysielača FASSTest?, Kde sú zobrazené na obrazovke alebo upravované vo forme zvuku.

Ak sa na príjem telemetrických údajov používa samostatné zariadenie Wi-Fi Box, je možné ho tiež odoslať prostredníctvom rádia do smartfónu (Android, Apple), prenosného počítača, prenosného počítača atď., Ako aj k akémukoľvek monitoru pripojenému k zariadeniu . Po pripojení prijímača sa k zemi automaticky odošlú údaje, ako je napätie batérie prijímača, externé napätie (max. 70 V DC) a sila signálu antény, t. J. Príslušné údaje z telemetrie.
Funguje prijímač R7008SB iba s novými telemetrickými vysielačmi FASSTest? (napr. T18MZ, T14SG). Na používanie prijímača s vysielačom FASST alebo RASST použite R6308SBT 2,4 GHz FASST kat. Č. 1-F1002.
123920
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.