search

Dlhodobá antikorózna príprava

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Výrobok bol vyvinutý na ochranu karosérie auta pred koróziou. Tenká nano vrstva viaže materiál, odvádza vlhkosť a vytvára odolnú ochranu, ktorá je spoľahlivá aj v agresívnom prostredí. Účinne chráni už hrdzavé povrchy pred ďalšou koróziou. Odporúča sa pre všetky kovové povrchy vystavené kontaktu s vodou.
Výrobok sa odporúča používať na také povrchy, ako sú: interiér automobilov, zámky, gumové tesnenia dverí, reťazový pohon motocykla, čapy a kĺby, karoséria, prahy, oblúky, batožinový priestor, podvozok, medzery medzi dverami a pod kapotou, výplety, blatníky, pánty, skrutky, podpery, kovové kontakty, vrecká, kryty, podlahové zosilňovače, tmely, prívesy do automobilov.

Nanoprotech je vedúcou značkou v oblasti ochranných prostriedkov proti vlhkosti a korózii so širokým spektrom aplikácií v priemysle, domácnostiach a diaľkovo ovládaným modelovaním. Neviditeľný nano povlak preniká do kovovej štruktúry na mikroúrovni a vytláča vlhkosť 100%. Ochranné vlastnosti výrobkov Nanoprotech umožňujú eliminovať veľké náklady súvisiace s opravou a používaním všetkých typov vozidiel, lodí, ale aj dronov, helikoptér a lietadiel na diaľkové ovládanie. Predstavené výrobky vďaka najvyššej kvalite a inovácii nemajú konkurenciu a predovšetkým zaručujú dlhodobú životnosť a účinnú ochranu proti opotrebovaniu bez ohľadu na podmienky a spôsob ich použitia.

Vlastnosti produktu:
  • Predlžuje životnosť kovových dielov
  • Vysoká penetračná schopnosť chráni v teplotnom rozsahu od -80 ° C do + 140 ° C
  • Záruka ochrany proti korózii viac ako 1 rok
  • Účinný ochranný systém pre vaše auto a motocykel
  • Nevyžaduje predchádzajúce spracovanie kovu
  • 100% vytláča vlhkosť a chráni pred koróziou
  • Jednoduché použitie za každých podmienok.
  • Vysoká penetračná schopnosť.

Výrobok neobsahuje gumové, silikónové, akrylové, teflónové, aromatické zložky. Nemá škodlivý vplyv na plasty: guma, sklo, laky, farby, keramika, meď, mosadz, oceľ, hliník, neupravené železo, zinok.

Spôsob použitia: Pretrepte a nastriekajte prostriedok zo vzdialenosti 20-30 cm. Nano-povlak sa aktivuje po 10-15 minútach. Úplný ochranný účinok nastáva po 24 hodinách. Nanáša sa pri teplote -20 ° C až + 35 ° C.


Činidlo nestráca svoje vlastnosti ani pri teplotách od -80 ° C do +140 ° C.
Spotreba: 1 balenie cca 2 m2.
Ochrana je zaručená minimálne na 1 rok za predpokladu, že budú dodržané odporúčania výrobcu.



198086
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.