search

REBEL obojstranná nano montážna páska (2 mm x 30 mm x 3 m) priehľadná

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Dwustronna taśma wielokrotnego użytku marki Rebel

Obojstranná opakovane použiteľná páska Rebel

Obojstranná opakovane použiteľná páska od Rebel je všestranný produkt, ktorý nájde využitie v každej domácnosti. Pásku je možné nalepiť na väčšinu hladkých povrchov, vr. dlaždice alebo kov. Vďaka svojej univerzálnosti určite poslúži v kúpeľni, kuchyni, obývačke, spálni, pracovni, ale aj v aute. Páska je vyrobená z bezfarebného PU gélu, takže si ju na sklenených plochách ani nevšimnete.

Bez wiercenia

Žiadne vŕtanie

Potrebujete ďalší háčik v kúpeľni alebo chcete vystaviť svoje rodinné fotografie bez vŕtania? Použite pásku Rebel, ktorej použitie je veľmi jednoduché a funkčné! Stačí si odmerať a odstrihnúť vhodnú dĺžku a tú následne nalepiť na vybraný prvok. Stlačte a ste pripravení na ďalší krok!

Proste rozwiązania

Jednoduché riešenia

Po výbere správneho miesta stačí odtrhnúť ochrannú fóliu a následne na ňu nalepiť svoj predmet. Stlačte na 15-30 sekúnd, aby ste zaistili správnu montáž. Pripravený! Bez vŕtania, bez príklepu a predovšetkým: jednoducho a rýchlo!

Wielokrotne możliwości

Viaceré možnosti

Najväčšou výhodou pásky je, že sa dá opakovane použiť. Stačí opláchnuť pod tečúcou vodou a vysušiť. Každá rolka obsahuje 3 metre pásky, čo v kombinácii s univerzálnou šírkou 3 cm zaručuje veľké možnosti využitia ako doma, tak v kancelárii.

216446
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.