search

Syma X22SW (D350WH, FPV WiFi kamera, 2,4 GHz, gyroskop, auto štart, vznášanie, dosah až 25 m, 17,6 cm) - červená

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!


Syma X22SW je nový model z rodiny mini dronov, ktorý je vybavený kvalitnou kamerou FPV . Dron je vynikajúcou voľbou pre milovníkov rekreačného lietania a živého záznamu videa. Ľahká konštrukcia a malé rozmery umožňujú X22SW lietať aj do tých najneprístupnejších zákutí!

Syma X22SW má 6 -osový stabilizačný systém ( gyroskop ), ktorý je zodpovedný za agilitu a stabilitu dronu - s modelom zvládne aj nováčik . Na druhej strane, 3D režim vám umožní vyvíjať sa vo vzduchu.

Dron je navyše vybavený funkciou štartu a pristátia stlačením tlačidla.
Vysoko kvalitné materiály, z ktorých je model vyrobený, zaisťujú vysokú odolnosť voči pádom a nárazom. Flexibilný materiál, z ktorého sú listy rotora vyrobené, ich robí veľmi odolnými a riziko zlomenia je vzhľadom na použitie štítov zanedbateľné. Tento model je ideálny pre vnútorné aj vonkajšie lety.


Silné LED diódy nie sú účinné len na pohľad, ale aj na funkčnosť, vďaka ktorej je navigácia modelu jednoduchá aj počas letu za súmraku. Na ovládanie modelu používame vysokokvalitný vysielač pracujúci na frekvencii 2,4 GHz, ktorý vám umožňuje hrať s priateľmi bez obáv z rušenia. Jednoduché použitie a jeho autonómny tvar zaisťujú pohodlie a plnú kontrolu počas letu.


Sada obsahuje ako vždy sadu náhradných čepelí, skrutkovač, kábel na nabíjanie batérie a samozrejme návod na obsluhu. Na zobrazenie ukážky FPV potrebujete telefón s Androidom alebo iOS a mobilnú aplikáciu Syma FPV.



201324
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.