search

Syma W1 PRO (4K kamera, 2,4 GHz, dosah až 200 m, funkcia vznášania, GPS)

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Vylepšená verzia známej kvadrokoptéry - W1 - od výrobcu Syma. - je najlepší model vo svojej triede vybavený 4K kamerou . Model je dostupný vo verzii RTF (pripravený na let hneď po vybalení z krabice). Vysielač 2,4 GHz má množstvo funkcií, ktoré robia let atraktívnejším a umožňujú vám prispôsobiť ovládanie preferenciám používateľa. HD kamera použitá v drone je vybavená kvalitnými šošovkami, vďaka ktorým model zaznamenáva obraz v najvyššej kvalite - 4K.







Navyše, dron nemá len jednu kameru, ale hneď dve. To umožňuje sledovať obraz priamo vpred a zároveň sa pozerať zdola. Kvadrokoptéra je vybavená barometrom, vďaka ktorému je možné sa voľne vznášať vo vzduchu. Režim vznášania umožňuje udržiavať konštantnú výšku bez dodatočnej kontroly. Stačí uvoľniť plyn a dron sa bude vznášať vo vzduchu. Dron má z výroby implementovaný GPS systém, takže sa nemusíme báť, že ho stratíme. Nie je to však jediná atrakcia. V režime GPS vieme dronu jedným dotykom povedať, kam má letieť.




Môžeme si tiež objednať našu kvadrokoptéru, aby robila kruhy vo vzduchu. Továrenské bezkomutátorové motory robia dron oveľa tichším a navyše výrazne zvyšujú jeho výkonový potenciál.








Zvýšenú bezpečnosť a komfort dronu zabezpečuje funkcia automatického vzletu a pristátia, dostupná jedným tlačidlom. Použitie LiPo 7,6V 1800mAh batérie umožnilo predĺžiť dobu neprerušovaného letu na 18 minút.





Režim Follow-me spôsobí, že dron sleduje operátora bez ohľadu na smer, ktorým sa pohybuje
Model má možnosť vzlietnuť a pristáť pomocou jedného tlačidla. Všetko, čo potrebujete, sú 4 AA batérie do vysielača. Vydajte sa do vzduchu ešte dnes pri ovládaní W1 PRO!




213426
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.