search

Syma X22SW (FPV WiFi kamera, 2,4 GHz, gyroskop, automatické spustenie, vznášanie, dosah až 25 m, 17,6 cm) – biela

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!


Syma X22SW je nový model z rodiny mini dronov vybavených kvalitnou FPV kamerou . Dron je výbornou voľbou pre milovníkov rekreačného lietania a nahrávania živého videa. Ľahká konštrukcia a malé rozmery umožňujú X22SW lietať aj do tých najneprístupnejších zákutí!

Syma X22SW má 6-osový stabilizačný systém ( gyroskop ), ktorý je zodpovedný za obratnosť a stabilitu dronu - model zvládne aj začiatočník . Na druhej strane, 3D režim vám umožní vyvíjať sa vo vzduchu.

Dron je navyše vybavený funkciou vzletu a pristátia stlačením tlačidla.
Kvalitné materiály, z ktorých je model vyrobený, zaisťujú vysokú odolnosť voči pádom a nárazom. Pružný materiál, z ktorého sú listy rotora vyrobené, ich robí veľmi odolnými a riziko rozbitia je vďaka použitiu štítov zanedbateľné. Model je ideálny pre vnútorné aj vonkajšie lety.


Silné LED diódy sú efektné nielen vzhľadom, ale aj funkčnosťou, vďaka čomu je navigácia modelu jednoduchá aj počas letu za šera. Na ovládanie modelu používame kvalitný vysielač pracujúci na frekvencii 2,4Ghz, ktorý vám umožní hrať s priateľmi bez obáv z rušenia. Jednoduché použitie a jeho autonómny tvar zaisťuje pohodlie a plnú kontrolu počas letu.


Sada obsahuje ako vždy sadu náhradných čepelí, skrutkovač, kábel na nabíjanie batérie a samozrejme návod na použitie. Na zobrazenie náhľadu FPV potrebujete telefón so systémom Android alebo iOS a mobilnú aplikáciu Syma FPV.



216692
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.