search

Tanker 1:20, 2,4 GHz, RTR

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Diaľkovo ovládaný tanker je ďalší ťažký stroj z Double Eagle. Model nielen odráža stroj, ktorý vidíme na stavbách, ale má aj svoje funkcie. Nádrž je možné naplniť vodou a potom ju rozliať pomocou postrekovača umiestneného vo vozidle. Sami uznáte, že je celkom realistický a dokonca sa dá využiť aj na praktické účely, napríklad na dezinfekciu ťažko dostupného miesta.

Model sa pohybuje vo všetkých smeroch, vrátane vzad. Ďalším lákadlom sú svetlá, ktoré sa zapínajú počas jazdy a blikajúci maják. Ako bolo spomenuté, okrem jazdy máme k dispozícii plne funkčnú nádrž.

Tanker bol reprodukovaný v mierke 1:20. Jeho dĺžka je až 38 cm. Model bol vyrobený z vystuženého plastu známeho ako ABS. Vďaka tomu je veľmi odolný voči akýmkoľvek kolíziám, pádom a aj tým najmenším škrabancom. Súprava obsahuje aj 2,4 GHz vysielač. Umožní modelu vzdialiť sa asi 30 m bez straty dosahu alebo rušenia. Za zmienku stojí, že model je vo verzii RTR, takže v krabici nájdete už hotovú batériu, nabíjačku a vysielačku. Do diaľkového ovládača si budete musieť dokúpiť iba AA batérie.

RC tanker je skvelý nápad na darček pre každého nadšenca ťažkej techniky. U detí rozvíja nielen kreativitu a psychomotoriku, ale skvele vyzerá aj na poličke ako výstava.

211603
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.