search

Súprava zmršťovacích bužírok Maclean, 7 farieb, dĺžka 95 mm, šírka, 2 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 196 ks, MCTV-67

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Predstavujeme šikovnú sadu zmršťovacích bužírok vyrobených z vysoko kvalitného polyetylénu. Naša sada sa vyznačuje prístupom k niekoľkým veľkostiam skúmaviek zhromaždených v jednom praktickom balení. Už žiadne tápanie pre malé teplo sa zmršťuje niekde v spodnej časti zásuvky na náradie. Teraz sa stačí pozrieť do škatule, vziať čo potrebujete a začať pracovať. Je to také jednoduché!

Zmršťovanie by sa malo vykonávať elektrickým alebo plynovým ohrievačom (najlepšie s reguláciou teploty) alebo opatrne? s horákom pomocou žltého plameňa tak, aby teplota ohrevu bola 120 ÷ 200 ° C. Pred zmršťovaním očistite predmet, ktorý chcete pokryť brúsnym papierom, odmastite ho a potom zahrejte na ~ 60 ° C. Po nasunutí teplom zmrštiteľného prvku by mal byť zahriaty, začínajúc od polovice jeho dĺžky, rovnomerne a okolo neho, postupne presúvajte ohrev do koncov, aby ste sa vyhli lokálnemu prehriatiu. Správne zmrštenie je bez záhybov, vydutí a popálenín.


Technické špecifikácie:

  • Výrobca; Maclean
  • Kód výrobcu: MCTV-679
  • EAN: 5902211103400
  • Teplom zmrštiteľná trubica dlhá 95 mm
146378
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.