search

WiFi karta KOM0436 Tp-Link TL-WN781ND, PCI-E, Atheros, RPSMA, 150 Mbps

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

(KOM0436) TP-LINK TL-WN781ND WiFi karta, PCI-E, Atheros, RPSMA, 150 Mbps

Použitie výrobku

Karta TP-LINK TL-WN781ND poskytuje komplexný výkon pri pripojení medzi serverom a infraštruktúrou prepínačov a potom prostredníctvom konektora PCI Express na koncové pracovné stanice. Zariadenie je kompatibilné so všetkými štandardnými konektormi PCI Express: x1, x2, x8 alebo x16. V porovnaní so štandardnými sieťovými adaptérmi PCI karta poskytuje väčšiu šírku pásma pripojenia, spoľahlivosť a funkčnosť. Rýchle a spoľahlivé internetové pripojenie vám umožňuje sťahovať súbory zo siete, telefonovať a prenášať video.

Bezdrôtová rýchlosť a dosah prenosu v štandarde N.

Vďaka prevádzke v štandarde IEEE 802.11n umožňuje zariadenie TL-WN781ND nadviazať bezdrôtové pripojenie, ktoré je v porovnaní s výrobkami pracujúcimi v štandarde 11g 9-krát rýchlejšie a pokrýva signál 4-krát väčšiu plochu. Rýchlosť prenosu dát 54 Mb / s zaisťuje vysokú efektivitu práce, umožňuje pohodlné surfovanie na internete, zdieľanie súborov, prenos multimédií a telefonovanie cez internet.

Šifrovanie WPA / WPA2 - pokročilá ochrana siete

Šifrovanie WEP už nie je najlepšou ochranou pre pripojenie Wi-Fi pred útokmi zvonku. TL-WN781ND podporuje šifrovací štandard WPA / WPA2, ktorý vytvorila priemyselná skupina WI-FI Alliance a chráni sieť pred vonkajšími hrozbami.

Jednoduché pripojenie k sieti vďaka funkcii WPS

Funkcia WI-FI Protected Setup ™ (WPS) zariadenia TL-WN781ND vám umožňuje jednoducho vytvárať bezpečné pripojenia chránené šifrovaním WPA. Toto riešenie je v porovnaní s tradičnou konfiguráciou nielen rýchlejšie, ale aj oveľa pohodlnejšie (nemusíte si pamätať žiadne heslo).

Odnímateľná anténa

Sieťový adaptér TL-WN781ND používa anténu na lepší prenosový výkon. V závislosti od vonkajších podmienok je možné nastaviť smer prenosu a príjmu jeho signálov. Pri náročnejších aplikáciách je možné anténu zariadenia nahradiť anténou s vyšším energetickým ziskom. Tým sa zvýši dosah bezdrôtového prenosu prístupového bodu.

Špecifikácia:

  • Rýchlosť bezdrôtového prenosu dát až 150 Mb / s
  • Rozhranie PCI Express
  • Pokročilé možnosti zabezpečenia prenosu poskytuje šifrovanie pripojení WPA / WPA2
  • Jednoduchá správa vďaka pribalenému softvéru
22977
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.