search

KOM0439 Tp-Link TL-WN822N WiFi karta, USB, Atheros, 300 Mb / s, 2x anténa

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

(KOM0439) TP-LINK TL-WN822N WiFi karta, USB, Atheros, 300 Mb / s, 2x anténa

Použitie výrobku

Bezdrôtový sieťový adaptér USB s dlhým dosahom TL-WN822N funguje ako bezdrôtový klient a poskytuje prenosové rýchlosti až 300 Mb / s. Umožňuje vám pripojiť počítač alebo prenosný počítač k bezdrôtovej sieti a poskytnúť prístup k vysokorýchlostnému internetovému pripojeniu. Zariadenie je plne kompatibilné s bezdrôtovými produktmi kompatibilnými so štandardom IEEE 802.11n / b / g. Vynikajúca prenosová rýchlosť v štandarde N umožňuje plynulý chod online hier, prenos HD videa a telefonovanie cez internet.

Dve externé antény so ziskom 3dBi

Zariadenie TL-WN822N má dve externé antény 3dBi, ktoré je možné nastaviť v rôznych smeroch. To umožňuje prevádzku aj v náročných podmienkach a zaisťuje väčšiu účinnosť v porovnaní s anténami používanými vo vnútri budov.

Tlačidlo, ktoré aktivuje vyhlásenie o zabezpečenom pripojení

Karta TL-WN822N funguje v súlade so štandardom Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS) a podporuje rýchle zabezpečenie, ktoré umožňuje používateľom nastaviť bezpečné bezdrôtové pripojenie stlačením tlačidla „QSS“ na kryte zariadenia. Toto riešenie je v porovnaní s tradičnou konfiguráciou nielen rýchlejšie, ale aj oveľa pohodlnejšie (nemusíte si pamätať žiadne heslo).

Jednoduché ovládanie vďaka softvéru na disku CD

Zariadenie TL-WN822N sa dodáva s diskom CD s sprievodcom inštaláciou hardvéru, ktorý vám umožňuje konfigurovať sieťové nastavenia, napríklad zabezpečenie prenosu údajov alebo nastavenia bezdrôtového pripojenia. To uľahčuje ovládanie zariadenia aj pre začínajúcich používateľov.

Kryt stolného typu, ďalší 1,5 -metrový kábel USB

Karta je vybavená moderným externým krytom stolného typu, ktorý umožňuje príjem signálov v rôznych podmienkach. To zaisťuje nepretržitý a stabilný prenos údajov. Zariadenie TL-WN822N je vybavené ďalším 1,5-metrovým káblom USB, ktorý umožňuje jeho pohodlnú inštaláciu.

Špecifikácia:

  • Vysoká prenosová rýchlosť v štandarde N zaisťuje plynulý prenos HD videa a telefonovanie cez internet
  • Dve externé antény poskytujú zvýšenú účinnosť prenosu
  • Tlačidlo Rýchle nastavenie zabezpečenia vám umožňuje rýchlo nastaviť šifrovaný prenos
  • Ďalší 1,5-metrový kábel USB vám umožní pohodlne pripojiť zariadenie
  • Funguje vo Windows XP / Vista / 7
22980
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.