search

Skladačka 850W

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

rb-1030-ar-0-1180px.jpg
Ak radi trávite čas hraním a vytváraním rezov a polotovarov z dreva, plastu alebo kovu, skladacia píla Rebel Tools s výkonom 850 W je pre vás to pravé . Bezpečný spôsob výmeny pílového kotúča bez použitia ďalších nástrojov v kombinácii s laserovým vedením, ktoré uľahčuje presné rezanie, dodá každej práci v súkromí vašej dielne správny tvar.

V závislosti od požadovaného efektu môžete použiť jedno zo štyroch nastavení na nastavenie kyvadlového pohybu pílového kotúča . Skladačka Rebel Tools je navyše vybavená obojstranným nastavením uhla rezu v rozsahu až 45 stupňov , a preto bude perfektná aj pre pokročilejšie práce, ktoré vyžadujú pokosové rezy . Na zvýšenie komfortu používania má zariadenie adaptér na pripojenie dielenského vysávača , ktorý nasáva prach a zvyšuje viditeľnosť spracovávaného materiálu.

Kĺbová píla Rebel Tools, ako sa na silný dielenský nástroj patrí, má odolnú kovovú nohu, ktorá v kombinácii so silným plášťom a pogumovanou rukoväťou zaručuje dlhú a ergonomickú prácu na mnoho rokov.
157490
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.