search

Akumulátorová vŕtačka 18V

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

rb-1000-ar-0-1180px.jpg
Vŕtací skrutkovač je nepostrádateľným zariadením pri renovačných a stavebných prácach, preto neváhajte a vyberte si model batérie RB-100 zo série Rebel Tools. 2 režimy rýchlosti a 18 nastavení krútiaceho momentu zaručujú, že môžete ľahko vyvŕtať otvory do rôznych materiálov a skrutkovať aj tie najmenšie skrutky s veľkou presnosťou.

Veľkou výhodou tohto elektrického náradia je rýchloupínacie skľučovadlo , vďaka ktorému môžete efektívne meniť vrtáky? bez použitia ďalších kľúčov. Vŕtačka / skrutkovač má navyše diódu LED osvetľujúcu miesto vŕtania , čo výrazne uľahčí prácu na tmavých, ťažko dostupných miestach.

Bezdrôtová prevádzka je samozrejme pozoruhodná, pretože výrazne zvyšuje pohodlie pri domácich prácach. Lítium-iónová batéria s kapacitou 1,3 Ah , ktorou je zariadenie vybavené, zaručuje dlhú životnosť a vysokú účinnosť. Chcete, aby vám práca vydržala dlhšie bez toho, aby ste museli robiť prestávky na batérii? Ponuka Rebel Tools obsahuje aj vyhradenú batériu, ktorá predĺži pracovný čas elektrického náradia.

157486
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.