search

Rock Crawler 1:10, 4WD 2,4 GHz - R0293

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Terénny Rock Crawler od VRX Racing je elektrický trialový a pásový model v mierke 1:10 s pohonom 4WD. . Obrovskou výhodou modelu je 2,4 GHz rádio , vďaka ktorému môžete využívať mnoho vozidiel súčasne s ostatnými konkurentmi bez obáv z prekrývania signálov. Model je vybavený kartáčovaným motorom RC550 s vysokým krútiacim momentom. Okrem toho bol vybavený množstvom jedinečných riešení:
  • 40A vodotesný kartáčovaný regulátor rýchlosti
  • dvojitý kovový rám podvozku
  • 3-stupňová prevodovka
  • univerzálne hliníkové hnacie hriadele
  • olejové tlmiče
  • LED svetlá
  • Servo s krútiacim momentom 9 kg
Pásový dizajn umožňuje jazdu v teréne na takmer akomkoľvek povrchu. Široký rozchod a obrovské kolieska 110 x 40 mm zaručujú stabilitu v zákrutách a patričná svetlá výška a moderný pohon 4x4 vám umožnia vyblázniť sa na nerovnostiach. Presné prispôsobenie modelu podmienkam je možné vďaka nastaviteľnému odpruženiu. Plastové diely sú vyrobené z plastov so zvýšenou pružnosťou, vďaka čomu sú menej náchylné na rozbitie. LED svetlá je možné zapínať alebo vypínať podľa potreby. Model je dodávaný s modernou 2,4GHz pištoľovou vysielačkou s veľmi dlhým dosahom - model zmizne zo zorného poľa skôr, ako stratí signál z vysielača. Rock Crawler je elektrický model, takže v zlom počasí sa s ním môžete hrať aj doma.

Prezentovaný off-road Rock Crawler 2,4GHz je RTR RC auto, teda pripravené na jazdu hneď po vybalení z krabice, stačí vám 8 AA batérií (obyčajné „prsty“) do vysielača, ktoré si môžete kúpiť aj v náš obchod.
213211
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.