search

Xiaomi MiBox S 4K Android box

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Myslite na mieru so systémom Android TV
Pripojte sa k svetu obsahu a zábavy doma s Mi Box. Beží na operačnom systéme Android TV 6.0 (Android Oreo 8 k dispozícii ako aktualizácia), ktorý sa ľahko používa, podporuje hlasové ovládanie a Google Cast ?. Nájdite svoje obľúbené televízne programy, hry, sledujte správy alebo prepnite na rádio. Mi Box tiež odporúča videá na základe vašich preferencií YouTube a Google Play!

Všetko prichádza s HDR
HDR sa rýchlo dostáva do televízorov, ale najskôr do set-top boxov vďaka Mi Boxu. Sledujte filmy podrobne ako nikdy predtým. Zažite, ako každá scéna a postava ožije v kontraste, farbe a jase.

Super plynulé streamovanie. Prehrávanie 4K rýchlosťou 60 snímok za sekundu.
Výkonný video dekodér je ako vysoko výkonný procesor. Mi Box zvládne až 60 snímok za sekundu – dvakrát rýchlejšie ako iné dekodéry. To je výhoda, ktorú si prirodzene všimnete pri sledovaní NBA naživo alebo pri hraní závodných hier.

HDMI 2.0a
HDMI2.0a je rýchlejší spôsob odosielania video a audio signálov do vášho TV. S rýchlosťou až 18 Gbps výrazne zlepšuje kvalitu obrazu a zvuku, vďaka čomu je Mi Box ideálny na sledovanie filmov v rozlíšení 4K Ultra HD a HDR.

Povedzte, že chcete hľadať
Konečne televízor, ktorý počúva. Stačí sa len opýtať. Povedzte na diaľkové ovládanie a Mi Box nájde, čo chcete. Požiadajte o najlepšie akčné filmy, dnešné počasie alebo najnovšie správy celebrít!

Priestorový zvuk DTS a Dolby
Mi Box podporuje viackanálové HD audio kódovanie DTS aj Dolby Digital Plus. Výsledkom je plynulejší, dynamický, pohlcujúci a realistickejší priestorový zvuk pri prehrávaní Ultra HD Blu-ray videa.

196185
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.