search

Dvojpásmový gigabitový bezdrôtový router / Archer C7 TP-LINK AC1750

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Router Archer C7 od spoločnosti TP-LINK podporuje bezdrôtové pripojenia v štandarde 802.11ac s 3-krát vyššou rýchlosťou ako predtým dostupné pripojenia 802.11n. Vďaka súčasnému prenosu rýchlosťou 1 300 Mb / s v bez rušivom pásme 5 GHz a prenosu 450 Mb / s v tradičnom pásme 2,4 GHz získajú používatelia maximálnu celkovú šírku pásma 1750 Mb / s pre streamovanie videa v rozlíšení HD, online hry a ďalšie náročné kancelárske alebo domáce aplikácie.

Router Archer C7 vysiela 2 samostatné bezdrôtové siete v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz, čím zaisťuje veľmi výkonné bezdrôtové pripojenie. Vďaka tomu je možné používať dve vyhradené bezdrôtové siete súčasne - s rýchlosťami vhodnými aj pre tie najnáročnejšie aplikácie. Vďaka tomu môžete používať každodenné, menej náročné aplikácie, napr. Prehliadanie webu, pripojením v pásme 2,4 GHz s rýchlosťou až 450 Mb / s pri využití pásma 5 GHz s rýchlosťou až 1300 Mb / s pre náročnejšie aplikácie, ako napríklad streamovanie videa v HD rozlíšení alebo online hry.

3 externé, odnímateľné 5 dBi antény pre pásmo 5 GHz a 3 interné antény pre pásmo 2,4 GHz v kombinácii s pokročilou technológiou antén vám umožňujú udržiavať vysoké rýchlosti na dlhé vzdialenosti. Tiež umožňujú použitie extrémne širokého spektra bezdrôtových sietí a ich spoľahlivosti v každej miestnosti veľkej domácnosti alebo kancelárie.

Vďaka dvom multifunkčným portom USB 2.0 môžu používatelia zdieľať tlačiarne, médiá a ďalšie súbory so zariadeniami v lokálnej sieti a vďaka funkcii FTP servera aj cez internet. Vďaka gigabitovému portu WAN a štyrom gigabitovým portom LAN je rýchlosť káblového pripojenia až 10 -krát vyššia ako pri tradičnom ethernetovom pripojení. Archer C7 má dostatok energie na udržanie stabilnej siete s bleskurýchlymi prenosovými rýchlosťami.

139545
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.