search

Bezdrôtový smerovač TP-LINK TL-WR841N, štandard N, 300 Mb / s

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Router TL-WR841N pracujúci v súlade so štandardom N s rýchlosťami až 300 Mb / s vám umožňuje vytvárať káblové a bezdrôtové sieťové pripojenia. Je určený pre malé firmy a domáce použitie. Využíva technológiu 2T2R MIMO zaisťujúcu nevídanú efektivitu prenosu, vďaka ktorej je možné prenášať HD video, komunikáciu VoIP a online hry. Na štýlovom kryte zariadenia je tlačidlo, ktoré aktivuje funkciu WPS (Wi-Fi Protected Setup). Umožňuje aktiváciu pripojenia, ktoré používa šifrovací mechanizmus WPA2 na ochranu siete pred vonkajšími hrozbami.

Vďaka prevádzke podľa štandardu IEEE 802.11n vám router TL-WR841N umožňuje nastaviť bezdrôtové pripojenie, ktoré je v porovnaní s produktmi pracujúcimi v štandarde 11g 15-krát rýchlejšie a pokrýva signál 5-krát väčšiu plochu. Rýchlosť bezdrôtového prenosu dát je až 300 Mb / s.

Znížili sa straty signálu v dôsledku veľkých vzdialeností alebo prekážok (oceľové alebo betónové steny v podnikových budovách alebo bytoch). Navyše, na rozdiel od štandardu 11g, je možné vytvoriť pripojenie na diaľku k bezdrôtovej sieti. Router umožňuje vysokokvalitný prenos náročný na šírku pásma a zaisťuje tak oneskorenie HD videa, komunikáciu VoIP a online hry.

142356
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.