search

Panel spustenia - 212

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Univerzálny štartovací panel Q-Model typ 212 je jedným z najobľúbenejších modelov tohto typu na trhu.

Je vybavený všetkými potrebnými výkonmi potrebnými na efektívne a rýchle spustenie modelu spaľovania:
  • Výstup zapaľovacej sviečky (1,5 V) s pohodlným nastavením prúdu (veľký, citlivý gombík na potenciometri) a ukazovateľ ukazovateľa
  • Výkon čerpadla (12V) s možnosťou obrátenia smeru prevádzky (stlačenie / sanie) a pohodlným vypínačom ON / OFF
  • Výstup štartéra (12V)
Pre pohodlie práce a bezproblémovú prípravu prúdových spojení obsahuje sada 6 6 mm banánkových zástrčiek s červeným a čiernym plastovým puzdrom a pár krokodílových svoriek na pripojenie k gélovej batérii.

Panel je napájaný jednosmerným prúdom 12V (najlepšie gélovou batériou Pb 12V)

Štandardné rozmery panelu 152 x 91 mm zaisťujú bezproblémovú inštaláciu prakticky do akéhokoľvek modelovacieho boxu na trhu (4 montážne skrutky v balení). Výrobca zahrnul aj veľmi užitočnú, ľahkú lištu ABS, ktorá chráni spodnú stranu panelu pred možným mechanickým poškodením alebo striekaním.

Modelári používajúci panel 212 oceňujú predovšetkým veľmi pohodlné ovládanie prúdu dodávaného do sviečky, ktoré je obzvlášť užitočné v nepriaznivých podmienkach prostredia. Vďaka čitateľnému indikátoru a veľmi citlivému nastaveniu na mäkko pracujúcom gombíku môžete nielen rýchlo a jednoducho zvoliť správnu intenzitu prúdu dodávaného do sviečky, ale tiež znížiť možnosť jej vyhorenia na úplné minimum. Pracovný ukazovateľ je navyše tiež ukazovateľom účinnosti samotnej sviečky - nemusíte teda inštalovať ďalšie diódy a ďalšie indikátory informujúce o možnom vyhorení sviečky nainštalovanej v hlave motora.
68429
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.