search

Panel spustenia - 212-1

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Spúšťací panel Q-Model 212-1 je jedným z najobľúbenejších odpaľovacích panelov na trhu. Kombinuje všetky najnutnejšie funkcie potrebné na prevádzku spaľovacích motorov s dodatočne nainštalovaným dvojcestným palivovým čerpadlom a mimoriadne užitočným potenciometrom regulujúcim intenzitu prúdu dodávaného do sviečky a za veľmi priaznivú cenu.

Pre pohodlie práce a bezproblémovú prípravu prúdových pripojení obsahuje sada sadu 4 mm banánkových zástrčiek s červeným a čiernym plastovým puzdrom na pripojenie štartéra, sadu konektorov PIN na pripojenie vlákna sviečky, ako ako aj pár krokodílových svoriek na pripojenie k gélovej batérii.

Nainštalované výstupy:
  • 2x banán 4 mm na inštaláciu elektrického štartéra
  • 2x PIN pre inštaláciu vlákna sviečky
  • dva konce na pripojenie silikónových palivových potrubí k palivovému čerpadlu
  • potenciometer regulujúci intenzitu prúdu dodávaného do sviečky
  • indikátor [A] prúdu dodávaného do sviečky a testera nabitia gélovej batérie


Panel je napájaný jednosmerným prúdom 12V (najlepšie gélovou batériou Pb 12V)

Modelári používajúci panel 212-1 oceňujú predovšetkým veľmi pohodlné nastavenie intenzity prúdu dodávaného do sviečky, čo je obzvlášť užitočné v nepriaznivých environmentálnych podmienkach. Vďaka jasnému indikátoru a veľmi citlivému nastaveniu na mäkko pracujúcom gombíku môžete nielen rýchlo a jednoducho zvoliť správnu intenzitu prúdu dodávaného do sviečky, ale tiež znížiť možnosť vyhorenia na úplné minimum. Pracovný ukazovateľ je navyše tiež ukazovateľom účinnosti samotnej sviečky - nemusíte teda inštalovať ďalšie diódy a ďalšie indikátory informujúce o možnom vyhorení sviečky nainštalovanej v hlave motora. Indikátor má tiež funkciu kontroly úrovne nabitia gélovej batérie napájajúcej panel.

Zatvorený v štandardných rozmeroch 152 x 91 mm zaistí bezproblémovú inštaláciu prakticky do akéhokoľvek modelovacieho boxu na trhu (4 montážne skrutky v balení). Výrobca zahrnul aj veľmi užitočnú, ľahkú lištu ABS, ktorá chráni spodnú stranu panelu pred možným mechanickým poškodením alebo striekaním.
124207
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.