search

Športové auto - CADA bloky - Diaľkové ovládanie (585 blokov)

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Zostavte si svoj vlastný RC model! Tentokrát predstavujeme športové auto určené pre tzv vrakové preteky. Model bol reprodukovaný veľmi realisticky – máme teda dočinenia s autom bez strechy či dokonca čelného skla. Našťastie je všetko ostatné na svojom mieste. Po zložení auto vyzerá skvele. Má veľmi aerodynamický tvar, ktorý je výkladnou skriňou každého supercaru.
Dvere sa dajú ľahko otvoriť a vo vnútri auta je figúrka vodiča. Nie bez dôvodu, pretože najväčšou atrakciou modelu je ... katapult. Jeho mechanizmus je súčasťou súpravy. Katapult umožňuje spustenie vodiča a sedadla vysoko z auta.
Prezentované auto je výkonný, diaľkovo ovládaný model, ktorý si môžete postaviť sami z tehál! Perfektná ponuka pre mladých inžinierov a umelcov. Stavte na zábavu, ktorá rozvíja kreativitu, fantáziu a manuálne zručnosti.


Zložený model dokáže prejsť až 25 metrov bez straty dosahu! Bloky sú odolné a ľahko sa spájajú. Ďalšou výhodou je fakt, že auto má veľa pohyblivých častí, vďaka čomu je zábava ešte zábavnejšia. Nepatrí medzi hračky, ktoré po pár dňoch omrzia.
216876
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.