search

Robot / lietadlo (2v1) - CADA bloky

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Postav si svoj vlastný RC model! Prezentovaný model je skutočnou lahôdkou pre malých aj veľkých nadšencov blokov a kutilov. Model môžeme zostaviť dvoma rôznymi spôsobmi. Môžete si vybrať medzi veľkým, plne funkčným robotom alebo vojenským lietadlom! CADA kocky je možné kombinovať s lego kockami, čo umožňuje nekonečné množstvo úprav. Stavte na zábavu, ktorá rozvíja kreativitu, fantáziu a manuálne zručnosti.


Sada obsahuje 917 kusov kociek, ktoré určite vystačia na mnohé dlhé večery. Sada obsahuje návod na zostavenie robota aj stíhačky, takže celá konštrukcia by nemala robiť problémy ani menej skúseným staviteľom. Oba modely sú samozrejme diaľkovo ovládané – robot sa pohybuje na špeciálnych valčekoch umiestnených v nohách, pričom lietadlo má motoricky poháňaný podvozok.
Oba modely môžu dokonca strieľať gumovými loptičkami , ktoré sú súčasťou súpravy. Stačí stlačiť príslušné tlačidlo na vysielači a model vystrelí. Keď už hovoríme o vysielači, pracuje na frekvencii 2,4 GHz, takže nebudú žiadne problémy s ovládaním viacerých hračiek súčasne. Batéria modelu umožní približne 20 minút jazdy.

221715
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.