search

Aktívne reproduktory Kruger & Matz Journey, sada 2,0

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!



Aktívne reproduktory Journey 2.0 boli navrhnuté pre každého, kto hľadá kombináciu kvalitného zvuku a elegancie. Vďaka vstavanému zosilňovaču odpadnú problémy spojené s výberom prídavných zariadení a nutnosťou pripojiť veľké množstvo káblov. Ostáva už len vychutnať si skvelý zvuk hudby alebo filmov, ktoré práve sledujete.

Zostava pozostáva z dvoch 3-pásmových reproduktorov s výstupným výkonom 2x 60W. V prednej časti každého z nich sú dva 4-palcové stredopásmové meniče a 1-palcový výškový reproduktor s neodýmovým magnetom a membránou z kvalitného hodvábu. Celé to dopĺňa 8-palcový basový reproduktor, ktorý poskytuje mimoriadne hlboký zvuk. To, že bol umiestnený na boku stĺpika, ho robí štíhlym.

Sada Journey má široké možnosti. Okrem príjmu rozhlasových staníc umožňuje priame prehrávanie audio obsahu z prenosných prehrávačov médií cez RCA vstupy alebo USB port . Tí, ktorí majú celú digitálnu hudobnú knižnicu v telefóne, ocenia možnosť rýchleho spárovania smartfónu pomocou pripojenia Bluetooth .

Journey nesklamali ani po stránke výkonu, a preto si určite nájdu obdivovateľov aj medzi ľuďmi, ktorí si cenia estetiku. Tenké drevené dyhované čierne stĺpy budú skvelým doplnkom každej miestnosti.
km0511v3-html-1.jpg

195450
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.