search

Aktívne reproduktory Kruger & Matz Passion, sada 2.0, čierne

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Aktívne reproduktory Passion 2.0 sú návrhom pre tých, ktorí okrem dobrého televízneho zvuku oceňujú estetiku. Tenký stĺp so vstavaným zosilňovačom rieši problémy spojené s výberom dodatočného vybavenia a potrebou pripojenia veľkého počtu káblov.

Dva 3-pásmové stojace reproduktory s výstupným výkonom 2 x 80 W zaručujú hlboký a vyvážený zvuk, a tak poskytujú nezabudnuteľný zážitok. Na prednej strane každého reproduktora sú dva 5-palcové stredobasové meniče a výškový reproduktor s neodýmovým magnetom a membránou z kvalitného hodvábu. Na boku je 8-palcový basový reproduktor, ktorý poskytuje silnú reprodukciu najnižších frekvencií, ktorých efektom je vysoká dynamika silných basových zvukov.

Stĺpcová sada Passion má široké možnosti. Zariadenie je vybavené portom USB , čítačkou kariet SD a dvoma vstupmi RCA a umožňuje priame prehrávanie zvukového obsahu z prenosných prehrávačov médií. Tí, ktorí majú v telefóne celú svoju digitálnu hudobnú knižnicu, ocenia možnosť rýchleho spárovania ich smartfónu pomocou pripojenia Bluetooth . Zaujímavou možnosťou je tiež možnosť príjmu rozhlasových staníc vďaka FM rádiu a digitálnemu rádiu DAB + . Aktívne reproduktory Passion ponúkajú nielen vysokú kvalitu zvuku, ale aj jedinečný dizajn v tomto type zostáv. Dyhované stĺpiky z čierneho dreva dokonale zapadnú do akéhokoľvek interiéru.
113281
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.