search

Stolná lampa Rebel LED so zmenou teploty farby a zásuvkou USB

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Stolná lampa Rebel LED je funkčné zariadenie, ktoré by malo byť vo vašej domácnosti. Jednou z jeho mnohých výhod je možnosť nastaviť úroveň jasu , vďaka čomu bude používanie v noci pohodlné a svetlo vám neublíži . Keď ste zaneprázdnení prácou pri stole, váš smartphone sa vybije a chcete ho mať pri sebe, port USB, ktorý vám umožní nabíjať externé zariadenia, bude perfektný.

Neradi chodíte spať do úplnej tmy? Ak potrebujete svetlo, aby ste sa cítili pohodlne, funkcia nočnej lampy tu bude perfektná. Základňa zariadenia vyžaruje svetlo šetrné k očiam, ktorého farbu je možné zmeniť. Ak používate umelé osvetlenie veľmi často a chcete sa starať o svoj zrak, môžete tiež zmeniť farbu svetla na jeden z troch typov - teplý, prirodzený alebo studený , v závislosti od potrieb vášho zraku a dennej doby.

Veľmi užitočné je aj flexibilné rameno , ktoré vám uľahčí nastavenie zariadenia do pravého uhla, a protišmykové nožičky, ktoré zabránia náhodnému prevrhnutiu alebo zhodeniu lampy. Vďaka elegantnému a modernému designu sa navyše hodí do každého interiéru.

146044
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.