search

21,5 inchpočítač Kruger & Matz KM2150 All-in-One

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

km2150-pl-html-0.jpg
km2150-pl-html-0-text.jpg
km2150-pl-html-1.jpg
Počítač Kruger & Matz All-in-One prispôsobený vám sa stane vašim osobným riadiacim centrom doma aj v kancelárii. Toto zariadenie je monitor a centrálna jednotka uzavreté v jednom tenkom kryte. Elegantný počítač bez káblov vám umožní zachovať estetiku v každej miestnosti. Veľká obrazovka Full HD s uhlopriečkou 21,5? poskytuje ostrý obraz plný prirodzených farieb. Výhodou zariadenia je tiež nastaviteľný uhol obrazovky od -10 ° do 90 °, takže nech si ho nastavíte kdekoľvek, môžete si ho prispôsobiť sebe.
km2150-pl-html-2.jpg
Vždy s vami drží krok. Či už zariadenie používate na prácu alebo je to vaše zábavné centrum, zariadenie All-in-One Kruger & Matz s vami bude vždy držať krok. Plynulý chod počítača zaisťuje dvojjadrový procesor Intel? CoreTM i3-7100 podporovaný 4 GB RAM. Podpora čipov Intel? Grafika 630 poskytne kvalitnú grafiku nielen v prehrávaných filmoch, ale aj v hrách. Použitý procesor sa vyznačuje aj nízkou spotrebou energie, takže nevyžaduje efektívne chladenie. Navyše, systém a najčastejšie používané programy je možné nainštalovať na vstavaný 128 GB SSD disk, vďaka ktorému bude vaše All-in-One pracovať oveľa rýchlejšie ako v prípade štandardného pevného disku.
km2150-pl-html-3.jpg
Máte všetko po ruke Počítač Kruger & Matz má všetko, čo potrebujete pre pohodlné ovládanie. Na prednej strane obrazovky je kamera, mikrofón a stereo reproduktory, vďaka ktorým môžete napríklad telefonovať prostredníctvom okamžitých správ. Okrem toho medzi početnými portami je HDMI, výstup na slúchadlá, ako aj USB 2.0 a 3.0 a slot na kartu SD, vďaka ktorému môžete pripojiť ďalšie príslušenstvo.
km2150-pl-html-5.jpg
Ak nie ste zástancom nových riešení? Windows 10 môžete nahrať do počítača Kruger & Matz All-in-One, ku ktorému poskytujeme ovládače. Málo? Môžete tiež použiť 90-dňovú skúšobnú verziu tohto systému, ktorá je k dispozícii na tomto odkaze . Bavte sa v práci!
km2150-pl-html-6.jpg

138624
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.