search

Lamborghini Centenario - CADA bloky (3842 blokov)

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Predstavujeme najväčší a najťažšie zostaviteľný model CADA - super auto po vzore skutočného Lamborghini Centenario. Skvelá ponuka pre niekoho, kto sa už stretol so skladaním kociek a teraz hľadá skutočnú výzvu. Prvky obsiahnuté v súprave je možné kombinovať s lego kockami, čo umožňuje nekonečné množstvo úprav. Stavte na zábavu, ktorá rozvíja kreativitu, fantáziu a manuálne zručnosti.
Zmontovať si môžete nielen exteriér vozidla, ale aj celý interiér. Vo vnútri nás čaká replika motora V12, sedadlá spolujazdca a vodiča a palubná doska. Zmapovaná bola aj prevodovka, diferenciály a všetko potrebné na pohon auta. Pre uľahčenie stavby je model rozdelený do 14 modulov, ktoré zostavujeme individuálne. Ich spojením získame predmetné auto presne také, ako je na fotke.
Auto Lamborghini Centenario zo série CADA nie je ovládané na diaľku , aj keď ho môžete ovládať vlastnými rukami. Kolesá sa voľne otáčajú, pričom pod kapotou je ukrytý gombík, vďaka ktorému ich môžete otáčať. Auto je navyše vybavené 7-stupňovou prevodovkou - plne funkčnou - rovnako ako originál. Pri montáži sa pripravte na veľké množstvo prevodov. Dvere, sedadlá, spojler sú pohyblivé a dajú sa jednoducho nastaviť.
Model bol reprodukovaný v mierke 1:8, ide teda o najväčšie auto zo série CADA, s ktorým si vieme poradiť. Sada obsahuje až 3842 kociek, preto ju odporúčame pokročilým užívateľom, ktorí už mali v minulosti kontakt s modelmi na aranžovanie z kociek.


221719
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.