search

Terénne vozidlo G5 - CADA bloky (2208 blokov)

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Toto terénne auto je o niečo náročnejší model na zostavenie z kociek, pretože sada obsahuje až 2208 prvkov. Mladí kutilovia, ktorí očakávajú výzvu, nie „len“ kocky, si stavbu užijú. Prvky obsiahnuté v súprave je možné kombinovať s lego kockami, čo umožňuje nekonečné množstvo úprav. Stavte na zábavu, ktorá rozvíja kreativitu, fantáziu a manuálne zručnosti.
Zmontovať si môžete nielen exteriér vozidla, ale aj celý interiér, ba dokonca aj motor pod kapotou. Model bol reprodukovaný v mierke 1:10, takže jeho veľkosť je taká veľká ako skutočné RC autá. Sada obsahuje až 2 208 kociek, preto ju odporúčame pokročilým používateľom, ktorí sa už predtým stretli s modelmi, ktoré majú byť usporiadané z kociek
Auto série G5 CADA nie je ovládané na diaľku , aj keď ho môžete ovládať vlastnými rukami. Kolieska sa voľne otáčajú, pričom pod dvierkami je ukrytý gombík, vďaka ktorému ich môžete otáčať. Pri montáži sa pripravte na veľké množstvo prevodov. Všetky dvere vrátane zadných a sedadiel sú posuvné a dajú sa jednoducho nastaviť.

221720
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.