search

Kruger & Matz obal na 14 inchnotebook

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

km0276-0277-ar-0-1180px.jpg
Taška na notebook 14? Kruger & Matz To Go

Elegantná a funkčná taška zo série Kruger & Matz To Go pre notebook s uhlopriečkou 14? je ideálnym návrhom pre ľudí, ktorí nesúhlasia so svojim notebookom. Jeho interiér má mnoho praktických riešení , ktoré vám umožnia nájsť miesto pre všetky potrebné veci, a teda ho aj využiť ako príručnú aktovku.

Vonku nájdete tri vrecká na praktické veci, ako je telefón, peňaženka a ďalšie. Pre väčšie pohodlie pri používaní je taška rozdelená na dve komory . Do jedného z nich ľahko zmestíte prenosný počítač a navyše ho pred prípadným poškodením zaistíte remienkom na suchý zips, ako aj všetkým potrebným príslušenstvom, ako je napríklad napájací adaptér. Do druhej priehradky s ďalším vreckom na zips sa zase zmestí peňaženka, kalendár a potrebné dokumenty.

Taška Kruger & Matz To Go je vyrobená z odolného a odolného materiálu , vďaka ktorému vám bude slúžiť veľmi dlho. Čierna farba v kombinácii s pevnými kovovými zipsami mu dodáva skutočnú eleganciu a vďaka priloženému nastaviteľnému popruhu z neho rýchlo urobíte praktickú tašku cez rameno .
153828
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.