search

Himoto Katana Off road Truggy 1:10 4WD 2,4 GHz RTR-31501

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Himoto Katana je najnovší truggy v mierke 1:10 od Himoto Racing! Model je určený pre jazdu na prašných cestách a spevnených povrchoch. Konštrukcia spája výhody bugín a nákladných vozidiel, čo umožňuje vyvinúť vysoké rýchlosti aj jazdu v teréne. Vďaka univerzálnemu dizajnu sa auto ľahko ovláda v rukách začiatočníkov aj pokročilých modelárskych nadšencov. Vysoko kvalitný elektromotor 550 a výkonný 120A regulátor otáčok integrovaný s prijímačom navyše zaisťujú dobrý výkon a veľkú rezervu výkonu.

Auto má guličkové ložiská vo všetkých kolesách - u iných značiek rovnakej triedy to tak nie je. Vďaka tomuto riešeniu sa zvyšuje životnosť auta a znižuje valivý odpor, čo sa výrazne premieta do komfortu používania. Nasledujúci model má 2,4GHz rádio so systémom End Point Adjustment (EPA), vďaka ktorému môžeme individuálne nastaviť chod každého serva. Jednou z aplikácií tohto systému je napríklad možnosť obmedzenia maximálnej rýchlosti nášho modelu na zvolenú hodnotu, čo je veľmi užitočné pre začiatočníkov a deti. Vďaka tomu sa vyhnete príliš rýchlej jazde a možnému poškodeniu auta. Každý pokročilý modelár vie, že vyššie uvedené vlastnosti sú v tejto cenovej triede jedinečné a samotné auto deklasuje modely konkurenčných značiek.

Široký rozchod a veľké kovové tlmiče naplnené príslušným olejom zaručujú primeranú priľnavosť a stabilitu v zákrutách a primeraná svetlá výška a pohon 4x4 umožňujú vyblázniť sa tam, kde majú bežné pásové autá zakázaný vjazd.

Sada okrem rc autíčka obsahuje ergonomický vysielač pracujúci v pásme 2,4GHz, ktorý výrazne zvyšuje dosah a odolnosť proti rušeniu, batériu a sieťovú nabíjačku.

Všetky vyššie spomenuté riešenia spôsobujú, že autá Himoto si horlivo vyberajú modelári, ktorí vedia, čo chcú!



Prezentovaný model Katana 2,4GHz je Ready To Run rc model, ktorý je pripravený na jazdu hneď po vybalení z krabice, potrebujete len 4 AA batérie (obyčajné "prsty") do vysielača, ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode .

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú diódy, batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.





197686
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.