search

Meč EBD 1:10 4WD 2,4 GHz RTR - R0305

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Pred vami je model Sword, ktorý otvára sériu modelov 1:10 podľa vzoru slávneho VRX-1. Sword bol navrhnutý s ohľadom na začiatočníkov a stredne pokročilých modelárov , ale s využitím mnohých profesionálnych technických riešení. To všetko, aby ste získali model, ktorý je priateľský a spoľahlivý a zároveň vzrušujúci na používanie.

Univerzálna truggy konštrukcia vám umožní jazdiť na takmer akomkoľvek povrchu. Auto bude fungovať skvele na asfalte aj v teréne. Ide o elektrický model, takže v prípade nepriaznivého počasia sa s ním môžete hrať aj doma. Široký rozchod zaručuje stabilitu v zákrutách a vhodná svetlá výška a pohon 4x4 vám umožnia vyblázniť sa na nerovnostiach. Odporúčame najmä štrkové a poľné cesty, kde sa truggy modely cítia ako ryba vo vode. Presné prispôsobenie modelu podmienkam je možné vďaka nastaviteľnému odpruženiu. Na zabezpečenie odolnej a spoľahlivej prevádzky je model vybavený kovovými diferenciálmi. Plastové diely sú vyrobené z plastov so zvýšenou pružnosťou, vďaka čomu sú menej náchylné na praskliny. K modelu dostanete moderné 2,4GHz pištoľové rádio. Zmizne vám z dohľadu skôr, ako nad ním stratíte kontrolu!

Ďalšou veľmi silnou stránkou tohto modelu je silný obojsmerný regulátor otáčok 340A s veľkým chladičom . Tento stojan, okrem NiMH / NiCd batérií, plne podporuje LiPo 7,4V batérie . Navyše, programovateľné vypnutie, prehriatie, plazivý režim z neho robí úplnú senzáciu v tejto triede automobilov.

Prezentovaný Sword EBD 2,4GHz je rc auto typu RTR, teda pripravené na jazdu hneď po vybalení z krabice, stačí vám 8 AA batérií (obyčajné "prsty") do vysielačky, ktoré si môžete zakúpiť aj v našom obchode .

Poskytujeme plnú dostupnosť náhradných dielov, doplnkového príslušenstva, ako sú diódy, batérie, nabíjačky, poľský manuál a najväčší výber karosérií.
204674
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.