search

Batožinová váha

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Waga do bagażu Teesa TSA0806

Váha pre batožinu Teesa TSA0806

Na letisku sa pri odbavovaní vždy nervózne pozeráte na váhu a máte strach, že prekročíte povolený objem batožiny? Zaobstarajte si váhu kufra Tees a zabudnite na váženie tašiek pomocou kúpeľňovej váhy. Maximálne zaťaženie je 40 kg , takže môžete bez problémov vážiť aj rodinnú batožinu. Zariadenie má pohodlnú, ergonomickú rukoväť, ako aj čitateľný LCD displej , vďaka ktorému môžete ľahko vidieť výsledok merania. Váha kufra Tees je nízka a nezaberie veľa miesta, takže si ho môžete vziať so sebou na cesty.

Letecké spoločnosti, ktoré si vyberiete, uvádzajú hmotnostný limit v librách? Možnosť vybrať si meraciu jednotku bude veľkou výhodou, vďaka ktorej nemusíte výpočty vykonávať sami. Zariadenie tiež ťaží z indikátora vybitia batérie a preťaženia a automatického vypnutia.

Tees stupnice cestovné môžu byť tiež použité na iné účely, napríklad pre váženie zeleniny alebo ovocia. Funkcia tarovania vám umožňuje resetovať hmotnosť po zavesení nádoby. Vďaka tomu môžete kontrolovať čistú hmotnosť tovaru.

204516
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.