search

Pištoľové rádio FS-GT3C 3CH 2,4 GHz s displejom + prijímač GR3E

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

FS-GT3C je nový 3-kanálový ručný vysielač vyrobený spoločnosťou Flysky. Pozornosť upútajú tlmené farby krytu, prelomené oranžovými prvkami, ako aj prehľadný a bielo podsvietený LCD displej .

Prístroj disponuje aj jednoduchým a čitateľným menu, vďaka ktorému je možná blesková navigácia a výber vhodných funkcií. Vysielač je vybavený funkciou EPA (End Point Adjustment) , vďaka ktorej môže užívateľ obmedziť maximálnu rýchlosť modelu. Táto funkcia je užitočná najmä pre ľudí, ktorí začínajú svoju zábavu s modelovaním na diaľku.

Vďaka funkcii Dual Rate máme možnosť ovládať maximálny polomer otáčania nášho rc auta. Ako sa na kvalitný vysielač patrí, model môžeme trimovať vďaka príslušným potenciometrom a spätné chody nám umožnia prehodiť kanály.

Naučiť sa používať rádio Flysky FS-GT3C vám zaberie pár chvíľ. Vysielač je navyše vybavený DSC zásuvkou (3,5" jack), vďaka ktorej máme po pripojení aparatúry k počítaču pomocou kábla FS SM-100 a nainštalovaní príslušného softvéru (VRC softvér) možnosť trénujte naše vodičské zručnosti doma.Vhodne umiestnené 3-kanálové tlačidlo znamená, že ho môžete použiť kedykoľvek.

Zariadenie je napájané LiIon 3,7V 800mAh batériou, ktorá je súčasťou súpravy, ktorá sa nabíja po pripojení vysielača k USB portu počítača pomocou priloženého USB kábla. Sada obsahuje aj prídavnú vymeniteľnú gumenú rukoväť.

200870
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.