search

FS-GT3B 3CH 2,4GHz pištoľové rádio s displejom + prijímač GR3E

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

FS-GT3B je nový 3-kanálový ručný vysielač vyrobený spoločnosťou Flysky. Pozornosť upútajú decentné farby krytu, prelomené chrómovými prvkami, ako aj čitateľný a podsvietený LCD displej .

Prístroj disponuje aj jednoduchým a prehľadným menu, vďaka ktorému je možná blesková navigácia a výber vhodných funkcií. Vysielač je vybavený funkciou EPA (End Point Adjustment) , ktorá umožňuje užívateľovi obmedziť maximálnu rýchlosť modelu. Táto funkcia je užitočná najmä pre ľudí, ktorí začínajú svoju zábavu s modelovaním na diaľku.

Vďaka funkcii Dual Rate máme možnosť ovládať maximálny polomer otáčania nášho rc auta. Ako sa na kvalitný vysielač patrí, model môžeme trimovať vďaka príslušným potenciometrom a reverzy nám umožnia prehodiť kanály.

Naučiť sa používať rádio Flysky FS-GT3B vám zaberie pár chvíľ. Vysielač je navyše vybavený DSC zásuvkou (3,5" jack), vďaka ktorej po pripojení aparatúry k počítaču pomocou kábla FS SM-100 a nainštalovaní príslušného softvéru (VRC software) máme možnosť trénujte naše vodičské zručnosti doma.Vhodne umiestnené 3-kanálové tlačidlo znamená, že ho môžete použiť kedykoľvek.

Prístroj je napájaný 8 1,5V AA batériami (bežne známymi ako "prsty").

200871
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.