search

Rebel webkamera

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Kamera internetowa Rebel Comp KOM1055

Webkamera s mikrofónom Rebel Comp

Máte doma stolný počítač s klasickým monitorom a hľadáte fotoaparát, ktorý vám umožní plnohodnotne sa zúčastňovať online obchodných stretnutí alebo hodín na diaľku? Vyberte si webkameru KOM1055 od Rebel, ktorá vďaka možnosti Plug & Play nevyžaduje inštaláciu ďalších ovládačov pre správne fungovanie, ale iba zapojenie do USB portu. Dôležité je, že kamera bez problémov funguje so zariadeniami vybavenými Windows 7, 8, 10, ako aj Mac a Linux.

Webkamera Rebel podporuje rozlíšenie 1280x720 px pri 30 snímkach za sekundu a je vybavená CMOS snímačom , vďaka ktorému je vyžarovaný obraz hladký a čistý, bez šumu a farby sú dobre reprodukované. Webová kamera Rebel znamená, že na pohodlnú účasť na online stretnutiach nepotrebujete žiadne ďalšie príslušenstvo. Zariadenie má zabudovaný citlivý mikrofón , ktorý jednoducho pripojíte k počítaču cez konektor Jack.

Široký pozorovací uhol a možnosť nastavenia základne v rozsahu 360° a umiestnenie na statíve predurčujú webkamery Rebel aj na streamovanie cez internet.

216177
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.