search

Rebel webkamera

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Kamera internetowa do lekcji on-line Rebel Rebel Comp KOM1056

Webkamera pre online lekcie Rebel Comp

Ak nie ste spokojní s kvalitou obrazu webovej kamery vášho notebooku, alebo používate klasický počítač a monitor, ktorý nemá webovú kameru, zvážte získanie KOM1056 od Rebel.

Ide o webkameru pre on-line hodiny, internetové chaty alebo vzdialené obchodné stretnutia a videokonferencie, ktorá vďaka CMOS snímaču a rozlíšeniu 1920x1080 px Full HD pri 30 snímkach za sekundu zaručuje dokonale čistý a plynulý obraz s perfektne reprodukovanými farbami. . Zariadenie bez problémov funguje s počítačmi vybavenými Windows 7, 8, 10, ako aj Mac a Linux.

Vďaka 360° nastaveniu základne je možné zariadenie jednoducho namontovať na akýkoľvek monitor alebo notebook. Webkamera Rebel vám tiež umožňuje upevniť ju na statív, aby ste si mohli užiť hodiny, online stretnutia alebo streamovať filmy ešte pohodlnejšie. O to viac, že ​​je zariadenie vybavené citlivým mikrofónom ovládaným z USB portu, ktorý vydáva čistý zvuk.

Veľkou výhodou webkamery Rebel je aj uzamykateľný kryt objektívu . Naša webová kamera s krytom zaručuje plnú kontrolu nad vaším súkromím.

Webkamera pre lekcie, obchodné stretnutia. Dá sa namontovať na notebook a tradičný monitor.

216178
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.