search

Diaľkovo ovládaná WiFi zásuvka GB705 3840W

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

INTELIGENTNÁ WIFI ZÁSUVKA SMART PROGRAMÁTOR
Diaľkovo ovládaná WiFi zásuvka Android iOS Alexa Google Home časovač GreenBlue GB705 max 3840W
Inteligentná zásuvka GreenBlue GB705 Konfigurácia a používanie našej inteligentnej zásuvky je mimoriadne jednoduché. Ak chcete na diaľku spravovať domáce elektronické zariadenia, stačí vám pár kliknutí na smartfóne odkiaľkoľvek na svete. Chráňte sa pred potenciálnymi lupičmi nastavením plánu automatického zapínania a vypínania zariadení. Aj keď ste mimo domova, budete pôsobiť dojmom, že ste tam. Zásuvka WiFi sa zapája do existujúcej elektrickej zásuvky. Potom sa zásuvka pripojí k domácemu WiFi routeru a cez smartfón a príslušnú aplikáciu (Android / iOS) môžete zásuvku ovládať v reálnom čase (zapnúť / vypnúť).
Spravujte svoje zariadenia bez opustenia postele Teraz už nemusíte ani opustiť posteľ, aby ste zapli alebo zhasli svetlá, ovládali zariadenia v obývačke alebo nastavili automatické zhasnutie svetiel po polnoci. Stačí vám pár kliknutí na smartfóne. Získajte pokoj vďaka funkcii časovača, ktorá po určitom čase automaticky vypne doma bežiace zariadenia (napríklad žehličku alebo kulmu) podľa vašich predchádzajúcich nastavení. Môžete uložiť plány prevádzky pre každú zásuvku. Zásuvka sa dokáže sama zapnúť a vypnúť vo vybraných časoch a v konkrétne dni. Spolupracuje s mnohými systémami Bezplatná aplikácia Smart Life umožňuje spravovať zásuvku pomocou smartfónu s Androidom alebo iOS. Zariadenie po pripojení na internet cez domáci WiFi router je možné ovládať / konfigurovať cez smartfón (Android / iOS) odkiaľkoľvek na svete, smartfón a zásuvka však musia mať prístup na internet. Zariadenie spolupracuje aj s asistentmi Apple Siri, Amazon Alexa a Google Home! Na používanie zásuvky si musíte stiahnuť aplikáciu Smart Life z Google Play alebo App Store.
- Bezdrôtová sieť Wi-Fi: 2,4 Gb / n / g
- Napájacie napätie: AC 240 V
- Maximálny prúd: 16 A
- Maximálny výkon: 3840 W
- Frekvencia: 50/60 Hz
- Hlasové ovládanie - Funguje s Apple Siri, Amazon Alexa a Google Home
- Štatistika spotreby elektrickej energie
- Časovač s funkciou odpočítavania
- Pracovná teplota: -10 ° C ~ 55 ° C
- Pracovná vlhkosť: 10% ~ 90%
- Diaľkovo ovládaná zásuvka GreenBlue GB705
- Používateľská príručka
- Balenie od výrobcu
- Zapínanie a vypínanie zariadení odkiaľkoľvek na svete - Možnosť vytvárať plány - Jednoduchá inštalácia a používanie - Funguje s Apple Siri, Amazon Alexa a Google Home - Bezplatná aplikácia Smart Life pre Android a iOS zariadenia - Maximálny výkon: 3840 W - Správa vaše zariadenia vychádzajú z postele
217432
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.