search

Súprava s 15m naťahovacou hadicou Cellfast ZygZag

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Skupina Cellfast je jedným z popredných poľských spracovateľov plastov a popredným výrobcom hadíc, záhradného príslušenstva, odkvapových systémov a podhľadov v tejto časti Európy, so 100% základom poľského kapitálu. Je nesporným lídrom na domácom trhu a významným exportérom do mnohých krajín Európy a sveta.

Inovatívna a kompaktná, predlžovacia záhradná hadica ZYG ZAG, ktorá pri prietoku vody pod tlakom zväčší svoju dĺžku asi dvojnásobne a po vyprázdnení sa samovoľne skráti. Vďaka použitým materiálom je extrémne ľahký a veľmi odolný.
Vonkajší látkový poťah je príjemný na dotyk a moderná technológia zaručuje pohodlné používanie bez zamotávania a zamotávania.

Špecifikácia - Kód výrobcu: 19-042
- Dĺžka: 15/30 m
- Kategória: zavlažovanie záhrady
- Balenie: plastová tuba

Sada obsahuje - ZygZag naťahovací had
- Multifunkčný zavlažovač ERGO
- Rýchlospojky
- Originálne balenie
- Doklad o kúpe

Vysokokvalitný, ergonomický, rovný zavlažovač ERGO s plynulou reguláciou prúdu má jasné označenia uľahčujúce výber prúdu od silného bodu cez jemnú hmlu až po silnú sprchu a jemné sprchovanie. Intuitívne a rýchle nastavenie sily prúdu zaisťuje výnimočný komfort používania.
Poľský výrobok renomovanej spoločnosti Cellfast
Perfektne sa hodí k ostatným produktom tejto značky na našich aukciách: vozíky, hadice a spojky. Za veľmi atraktívne ceny sú dostupné aj celé záhradné sety.
Jednoduchý multifunkčný zavlažovač ERGO:
Prvotriedny, ergonomický zavlažovač s plynulou reguláciou prúdu
Jasné označenia uľahčujú výber správneho typu prúdu od silného bodu cez jemnú hmlu až po silnú sprchu a jemné sprchovanie
SAFETOUCH systém? poskytuje bezpečné uchopenie a pohodlie pri používaní a chráni pred náhodným poškodením

Charakteristika - sada zavlažovačov obsahuje flexibilnú hadicu ZygZag™, multifunkčný zavlažovač ERGO, zastavovacie rýchlospojky a priechod
- ZygZag? je inovatívna a extrémne kompaktná záhradná hadica, ktorá pri prúdení vody pod tlakom zväčší svoju dĺžku asi dvakrát a po vyprázdnení sa automaticky skráti
- vďaka použitým materiálom je extrémne ľahký, a zároveň veľmi odolný
- vonkajší látkový poťah je príjemný na dotyk
- použitá technológia zaručuje pohodlie pri používaní, bez zauzlení a zamotaní

218500
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.