search

Záhradný set 20m 1/2 "Cellfast Smart

  Dodanie

Vzhľadom na momentálnu situáciu sú objednávky doručované do dvoch týždňov

  Záruka

Na všetok tovar sa vzťahuje štandardná záruka - 2 roky!

Aby bola vaša záhrada krásna, zelená tráva a zdravé rastliny, musíte im poskytnúť vodu potrebnú pre život. Vďaka súprave zavlažovačov Smart ATSV 13-190 sa polievanie a zavlažovanie vašich rastlín stane pôžitkom. Súprava sa okrem hadice skladá z príslušenstva Ideal Line, rovného zavlažovača, dorazových a priechodových rýchlospojok a prípojok s vnútorným závitom 3/4 palca.

Trojvrstvová hadica sa skladá z vnútornej časti, ktorá je nielen bezpečná pre potraviny, ale má aj povrchovú úpravu proti riasam. Vonkajšia vrstva je odolná voči UV žiareniu a má trikotový výplet ATS Variant, čo znamená, že bola vyrobená z polyesterovej priadze najvyššej kvality. Hadica Cellfast je veľmi flexibilná, neobsahuje olovo, kadmium a bárium a má teplotný rozsah -20 až 60 stupňov Celzia. Hadica pre zavlažovací a zavlažovací systém.

Špecifikácia - Názov: CELLFAST 13-190
- Veľkosť: 1/2 palca
- Dĺžka: 20 m
- Teplotný rozsah: -20 až 60 stupňov Celzia
- Max. tlak: 25 bar

Sada obsahuje - Inteligentná hadica ATSV
- Príslušenstvo Ideal Line
- Jednoduchý postrekovač
- Zastavte rýchlospojku
- Rýchlospojka s priechodným otvorom
- Pripojenie s 3/4 palcovým vnútorným závitom
- Balenie od výrobcu
- Doklad o kúpe

Charakteristika - Sada zavlažovačov Smart ATSV 13-190 vám pomôže urobiť vašu záhradu krásnou, zelenou trávou a zdravými rastlinami
- Súprava sa okrem hadice skladá z príslušenstva Ideal Line, priameho zavlažovača, dorazových a priechodových rýchlospojok a prípojok s vnútorným závitom 3/4 palca
- Trojvrstvová hadica
- Vnútorná časť je bezpečná pre potraviny a má špeciálnu vrstvu proti riasam
- Vonkajšia časť je odolná voči UV žiareniu a je vyrobená z trikotového výpletu ATS Variant (z najkvalitnejšej polyesterovej priadze)
- Hadica bez olova, kadmia a bária

218723
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.